You are currently viewing Νέο κατάστημα – ορόσημο για την Cosmos Sport στη Γλυφάδα

Τα Cosmos Sport υιοθετούν νέα sport-driven στρατηγική και το γιόρτασαν με ένα εντυπωσιακό Οpening party.


Το υπερσύγχρονο κατάστημα Cosmos Sport της Γλυφάδας άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό με ένα μεγάλο Opening Event, το οποίο περιλάμβανε ένα δυνατό DJ Set, free mocktails & healthy foods, games και εκπλήξεις για όλους!


Δημοσιογράφοι, ιnfluencers και αθλητές όπως ο παραολυμπιονίκης Πάνος Τριανταφύλλου, η πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης Κρύστη Γιαλαμά, ο γυμναστής Γιώργος Χατζηευσταθίου και πολλοί ακόμα επισκέφτηκαν το ολοκαίνουριο κατάστημα, άνω των 1000 τ.μ., έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα, πιο sport-driven φιλοσοφία που υιοθετούν πλέον τα Cosmos Sport.


Ο κ. Μιχάλης Τσικνάκης, CEO της Cosmos Sport, δήλωσε σχετικά: «Το νέο κατάστημα στην περιοχή της Γλυφάδας αποτελεί για εμάς ορόσημο, αφού έρχεται να επισφραγίσει τη νέα «Lead with Performance» στρατηγική μας. Είναι φανερό ότι τα Cosmos Sport αποκτούν πλέον μια νέα προσέγγιση, εστιάζοντας στις sport/performance κατηγορίες και ειδικότερα στο running, basketball & training. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη καταναλωτική εμπειρία σε κάθε σημείο επαφής με τον πελάτη, παρέχοντας περισσότερα από 30.000 αθλητικά είδη από 180+ Top Sport brands. Γενικότερα, επενδύουμε διαρκώς σε ένα συνδυαστικό μοντέλο φυσικού και ηλεκτρονικού καναλιού πώλησης, μέσα από καινοτόμες omnichannel υπηρεσίες με γνώμονα πάντα την ευελιξία και την ταχύτητα.»


Το εντυπωσιακό κατάστημα της Cosmos Sport στη Γλυφάδα βρίσκεται στην οδό Λαζαράκη 11, και εκεί μπορούμε να ανακαλύψουμε τον πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα αγαπημένα μας sport! Η ευρεία γκάμα προϊόντων της Cosmos Sport είναι πάντα διαθέσιμη 24/7, και στο online κατάστημα www.cosmossport.gr.



 


Δίπλα σου σε κάθε βήμα.


@cosmossport


Instagram: https://www.instagram.com/cosmossport/


TikTok: https://www.tiktok.com/@cosmos_sport


Facebook: https://www.facebook.com/CosmosSportGR


YouTube: https://www.youtube.com/@CosmosSportGR


LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cosmos-sport-sa/