You are currently viewing Η MOTO GUZZI V85ΤΤ ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ CLASSIC ENDURO ΤΗΣ MOTO GUZZI ΜΕ 800€ ΟΦΕΛΟΣ


 


ΝΕΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 7,9%* 


4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ** ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 


Η V85TT, η πρώτη και μοναδική Classic Enduro, αποτελεί την ιδανική σύνθεση μεταξύ δύο αντιφατικών κόσμων: της λειτουργικότητας των enduro και της κομψότητας των κλασικών γραμμών. Αν αγαπάς το ταξίδι αλλά και την εκλεπτυσμένη αισθητική, η V85TT είναι η ιδανική επιλογή.


Η Moto Guzzi V85TT έχει επιτύχει τον φιλόδοξο στόχο του συνδυασμού μιας εμβληματικής σχεδίασης που αναβιώνει τις αξίες των enduro της δεκαετίας του ’80, όπως είναι ο μινιμαλισμός, η ευκολία και η πρακτικότητα, με τον εξοπλισμό ων σύγχρονων ταξιδιωτικών enduro.


Η V85TT, ακολουθώντας πιστά την ισχυρή ιταλική παράδοση, σχεδιάστηκε για τα μεγάλα περιπετειώδη ταξίδια στην πιο αγνή και αυθεντική μορφή τους, που αποτελούν διαχρονικά μέρος της παράδοσης Moto Guzzi. Παράλληλα, κομψή και πρακτική, είναι ο ιδανικός σύντροφος, στην καθημερινή οδήγηση, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε άνεση και απόδοση και πάντα με το μοναδικό στυλ της.


Η V85TT παρουσιάζεται σε τέσσερις εκδόσεις γραφικών, μαύρο “Nero Etna”, πράσινο “ Verde Altaj” και τις εντυπωσιακές διχρωμίες “Blu Uyuni” και “Giallo Mojave”. Η οικογένεια της classic enduro περιλαμβάνει επίσης τη V85TT Travel, που επεκτείνει περαιτέρω τις ταξιδιωτικές ικανότητες με πλούσιο εξοπλισμό, όπως ο ψηλός ανεμοθώρακας Touring, οι πλαϊνές βαλίτσες, το κεντρικό σταντ, τα θερμαινόμενα γκριπ αλλά και η πλατφόρμα πολυμέσων Moto Guzzi MIA. Τέλος η V85TT Guardia d’Onore είναι μια περιορισμένη και αριθμημένη έκδοση με αποκλειστική εμφάνιση και πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τον ισχυρό δεσμό μεταξύ των Corazzieri, η διάσημη τιμητική φρουρά του Προέδρου της Ιταλίας, και των μοτοσυκλετών της μάρκας του Αετού από το Mandello.


Τώρα και μόνο έως 30/9 είναι πιο εύκολο από ποτέ να αποκτήσεις τη δική σου V85TT, καθώς προσφέρεται με άμεσο όφελος 800€ αλλά και με το αποκλειστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Moto με προνομιακό επιτόκιο 7,9%*, προκαταβολή από 15% και διάρκεια 12-72 μήνες.


Επιπλέον, όπως όλες οι μοτοσυκλέτες Moto Guzzi, η V85TT διαθέτει 4 χρόνια εγγύηση**, καθώς προσφέρεται δωρεάν η 2ετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης επιπλέον της βασικής εργοστασιακής εγγύησης, για ξέγνοιαστα χιλιόμετρα και υψηλή αξία μεταπώλησης. 


Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Moto Guzzi


https://www.motoguzzi.com/gr_EL/models/v85-tt/ 


* Ενδεικτική προσφορά χρηματοδότησης: Moto Guzzi V85TT, ενδεικτική τιμή λιανικής (με προσφορά) 11.690€, ποσό προκαταβολής 1.753,50€, δάνειο ποσού 9.936.50 €, με ονομαστικό σταθερό επιτόκιο 7,9% (πλέον εισφοράς 0,60% Ν.128/1975), με διάρκεια 48 μήνες, μηνιαία δόση 244,92 € και 100,00 € έξοδα χρηματοδότησης. Το συνολικό κόστος του δανείου ανέρχεται σε 1.826.58 € το οποίο αντιστοιχεί σε ΣΕΠΠΕ 9,4103%. Η δόση είναι ενδεικτική και δύναται να μεταβάλλεται ανάλογα με την προκαταβολή, διάρκεια, επιτόκιο. Η πρώτη κατά σειρά δόση μπορεί να παρουσιάζει μικρή απόκλιση. Η χρηματοδότηση χορηγείται από τη Santander Consumer Finance SA, Υποκατάστημα Ελλάδας (Αγησιλάου 6-8, 15123, Μαρούσι Αττικής και αρ. ΓΕΜΗ 157543860001) σύμφωνα με την πιστωτική της πολιτική. 


**Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.