You are currently viewing Η Knight Frank ανακοινώνει τα νέα της γραφεία στην Αθήνα

Η πολυεθνική εταιρία Knight Frank, ηγέτης στο χώρο του Real Estate, βρίσκεται πλέον και στην Αθήνα με νεοσύστατα γραφεία, από τον Ιούνιο του 2021.

Το άνοιγμα του γραφείου στην Αθήνα αποτελεί μια οργανική κίνηση για την παγκόσμια εταιρεία συμβούλων ακινήτων και έρχεται σε συμφωνία με την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Αθήνας, καθώς και των γύρω περιοχών, επισφραγίζοντας τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της για τις τοπικές υπηρεσίες ακινήτων.

Η Αθήνα διαθέτει σήμερα απόθεμα γραφείων 2,45 εκατομμυρίων τ.μ. κατηγορίας Α και Β, ενώ πάνω από 50.000 τ.μ. βρίσκονται υπό κατασκευή και περισσότερα από 100.000 τ.μ. αναμένεται να παραδοθούν μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Η εταιρεία θα επικεντρωθεί αρχικά σε δύο κύριες κατηγορίες υπηρεσιών: συμβουλευτικές υπηρεσίες μίσθωσης γραφείων (εκπροσώπηση μισθωτή, εκπροσώπηση εκμισθωτή) και εκτιμήσεις, με προγραμματισμένο για το μέλλον ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών σχετιζόμενων με τα εμπορικά ακίνητα.

Ο Andrew Sim, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπης της Knight Frank σχολίασε: «Νιώθω ενθουσιασμένος που ανακοινώνω την έναρξη του νέου μας γραφείου στην Αθήνα, ενισχύοντας περαιτέρω την κάλυψη μας σε ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Συμμεριζόμαστε την προσδοκία της ελληνικής αγοράς, για μια ισχυρή ανάκαμψη από τον Covid-19 και είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε τόσο στους ήδη υπάρχοντες διεθνείς πελάτες μας, όσο και στους νέους, συμβάλλοντας στην βελτίωση των συνθηκών της Ελληνικής αγοράς.”

Ο Horatiu Florescou, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Knight Frank στην Ρουμανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία και Ελλάδα πρόσθεσε: «Το άνοιγμα της Knight Frank Greece αποτελεί μια σημαντική επέκταση του δικτύου μας, επιτρέποντάς μας μια ασυναγώνιστη κάλυψη αυτής της σημαντικής αγοράς. Η Αθήνα είναι μια πόλη κοντά στην ήδη κυρίαρχη παρουσία μας στο Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη και τη Σόφια, οπότε αυτό το άνοιγμα έρχεται ως ένα φυσικό βήμα για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την υπάρχουσα βάση δεδομένων μας και στην Ελλάδα. Επιπροσθέτως, η διεθνής τεχνογνωσία της Knight Frank έρχεται να δώσει μια προστιθέμενη αξία στην αγορά γραφείων που συνεχώς ωριμάζει».

Το γραφείο της Knight Frank στην Αθήνα θα συνεργάζεται στενά με τα γραφεία της Knight Frank στην Κεντρική Νοτιανατολική Ευρώπη και με όλο το δίκτυο της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης και της στρατηγικής συνεργασίας με τη Newmark, στις ΗΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, επισκεφθείτε το knightfrank.com/greece

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνείστε με: Natalia Gross, Επικεφαλής Μάρκετινγκ & Επικοινωνιών natalia.gross@ro.knightfrank.com Δήμητρα Θεοχάρη, Διευθύντρια Γραφείου & Μάρκετινγκ dimitra.theochari@gr.knightfrank.com Ella Mullings, Associate, Commercial PR Manager, ella.mullings@knightfrank.com

Σημειώση:

Η Knight Frank LLP, κορυφαία ανεξάρτητη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών ακινήτων παγκοσμίως, λειτουργεί ως σύμβουλος ακινήτων τα τελευταία 125 χρόνια. Με έδρα στο Λονδίνο, απασχολεί πάνω από 20.000 εργαζόμενους, με 488 γραφεία σε 57 περιοχές. Ο Όμιλος συμβουλεύει πελάτες που κυμαίνονται από μεμονωμένους ιδιοκτήτες και αγοραστές, έως και μεγάλες επιχειρήσεις ανάπτυξης ακινήτων, επενδυτές και εταιρικούς μισθωτές.