You are currently viewing Ο Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» προστίθεται στην οικογένεια των αεροδρομίων της Interbus

Η Interbus υποδέχεται με υπερηφάνεια ένα ακόμη εξέχων μέλος στην οικογένεια των αεροδρομίων, τα οποία διαχειρίζεται διαφημιστικά. Η πρωτοπόρος εταιρεία υπαίθριας διαφημιστικής προβολή, μετά από δημόσια διαγωνιστική διαδικασία ανέλαβε την αποκλειστική εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων σε ένα από τα μεγαλύτερα σε επιβατική κίνηση αεροδρόμια της χώρας, το Διεθνή Αερολιμένα Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης”.


 


Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία αυτής της οικογένειας έγινε το 2010, όταν η Interbus ανέλαβε την κατ’ αποκλειστικότητα εκμετάλλευση των διαφημιστικών μέσων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”. Η οικογένεια απέκτησε ακόμη 14 μέλη το 2017, με μια στρατηγικής σημασίας συμφωνία που παραχώρησε στην Interbus την αποκλειστική εκμετάλλευση των μέσων διαφημιστικής προβολής στα περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece (Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Χανιά, Καβάλα, Άκτιο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μυτιλήνη, Σάμο, Κω και Σκιάθο).


 


Η Interbus διαθέτει σε όλα τα μέλη της διαρκώς αυξανόμενης οικογένειας των αεροδρομίων ποικίλα μέσα διαφημιστικής προβολής, τοποθετημένα σε επιλεγμένα σημεία με ευρεία ορατότητα, μεγάλη επισκεψιμότητα και πολύωρη παραμονή ταξιδιωτών. Φωτιζόμενα πλαίσια, διαφημιστικές θέσεις μεγάλων διαστάσεων, ψηφιακές οθόνες, ειδικοί χώροι προωθητικών ενεργειών και ειδικά προσαρμοσμένες κατασκευές προσφέρουν μια σειρά δελεαστικών επιλογών προβολής για κάθε διαφημιζόμενη επιχείρηση.


 


Η πολυετής εμπειρία, οι σύγχρονες υποδομές και η εκτεταμένη τεχνογνωσία στον τομέα της διαχείρισης διαφημιστικών μέσων παρέχουν όλα τα εχέγγυα στις εγχώριες και πολυεθνικές επιχειρήσεις που εμπιστεύονται την Interbus για στοχευμένη και αποτελεσματική προβολή σε 16 ελληνικά διεθνή αεροδρόμια.