You are currently viewing Series X|S Launch: Τα μεγάλα ρεκόρ

Το Xbox ξεκίνησε δυναμικά τη νέα γενιά του gaming και πλέον μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα για όσα έρχονται το 2021. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μοιράζονται οι gamers τη χαρά του παιχνιδιού και τη δυνατότητα να συνδέονται με την οικογένεια τους, τους φίλους τους και τα νέα μέλη της κοινότητας του Xbox.


 


H συνταρακτική ανταπόκριση του κοινού στην κυκλοφορία των Xbox Series X|S ήταν εκπληκτική και ταυτόχρονα ενθαρρυντική. Το Xbox ανυπομονεί να ζήσουν οι παίκτες την εμπειρία του gaming στα Xbox Series X και S και δουλεύει μαζί με τους συνεργάτες του στα καταστήματα λιανικής, ώστε να υπάρξει διαθεσιμότητα κονσολών το συντομότερο δυνατό.


 


Τα σπουδαία ρεκόρ


Η επιτυχία στο ξεκίνημα μιας νέας γενιάς ορίζεται από τους ολοένα και αυξανόμενους παίκτες που συνδέονται με τους φίλους τους και ανακαλύπτουν παιχνίδια που λατρεύουν. Τα θεμέλια της επιτυχίας του Xbox δεν είναι άλλα από τις δισεκατομμύρια ώρες και τα περισσότερα από 3.800 διαφορετικά παιχνίδια που έπαιξαν οι χρήστες τον τελευταίο μήνα.


 


Παράλληλα, εκμεταλλεύτηκαν πλήρως τη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass. Σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, τον Νοέμβριο διπλασιάστηκε το μηνιαίο engagement στο Xbox Game Pass. Επιπλέον καταγράφηκαν:
Πάνω από 1.6 εκατομμύρια upgrades σε κατόχους Xbox Series X|S μέσω του Smart DeliveryΠάνω από 40% των νέων χρηστών παίζουν σε Xbox Series SΜια από τις αγορές με τις γρηγορότερες πωλήσεις ανάμεσα σε 40+ περιοχές λανσαρίσματος, η ευρωπαϊκή, σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων σε μερικές ώρες (σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Γερμανία)Κατά τον Νοέμβριο, τα μέλη του Xbox Game Pass έπαιξαν περισσότερο με τα αγαπημένα τους παιχνίδια όπως τα Destiny 2: Beyond Light, Rainbow Six: Siege, Tetris Effect Connected και Star Wars: Jedi Fallen Order με το EA Play στο Xbox Game Pass Ultimate
 


Game Pass Ultimate με μόλις 1 ευρώ


Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν 3 μήνες του Xbox Game Pass Ultimate με μόλις 1 ευρώ! Εκμεταλλευόμενοι την προσφορά, μπορούν να απολαύσουν εκατοντάδες παιχνίδια, τους τίτλους του EA Play για PC από τις 15 Δεκεμβρίου και τις αγαπημένες τους streaming εφαρμογές, όπως Apple TV, Netflix, Disney+ και πολλές άλλες!


 


Made of Dreams


Και αν το Xbox Series X μπορούσε να τροφοδοτήσει κυριολεκτικά τα όνειρα των gamers;


Με τη βοήθεια μερικών μελών της κοινότητας του Xbox και ορισμένων εξαιρετικά ταλαντούχων creators το Power Your Dreams αποκτά πλήρες νόημα και εξελίσσεται στο Made from Dreams, αποδεικνύοντας ότι τα όνειρα είναι κυριολεκτικά φτιαγμένα από τη νέα γενιά Xbox.


 


Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Taika Waititi (Jojo Rabbit, Thor Ragnarok, Thor: Love and Thunder) δημιούργησε το… ονειρεμένο βίντεο: https://youtu.be/dQldgaMtdNg


 


To cloud gaming (beta) με το Xbox Game Pass Ultimate έρχεται σε iOS και PC το 2021


Την άνοιξη του 2021, έρχεται το επόμενο βήμα στην προσπάθεια να φτάσει το Xbox σε περισσότερους παίκτες σε όλο τον κόσμο, κάνοντας το cloud gaming, ως μέρος του Xbox Game Pass Ultimate, διαθέσιμο σε Windows PC μέσα από το Xbox app και τον browser και σε iOS συσκευές μέσα από τον browser τους. Ο στόχος είναι η απρόσκοπτη εμπειρία για κάθε τύπο παίκτη, με την προσθήκη περισσότερων από ένα δις συσκευών στο οικοσύστημα του Xbox. Είτε κάποιος παίζει Minecraft Dungeons με τους Xbox φίλους του, χρησιμοποιώντας τα touch controls σε ένα iPhone, είτε παίζει Destiny 2: Beyond Light σε ένα Surface Pro, όταν κάνει διάλειμμα ανάμεσα σε meetings.


 


Τα νέα παιχνίδια σε Xbox και Game Pass


Αυτή θα είναι η πιο συναρπαστική γενιά μέχρι σήμερα για τους developers και τους παίκτες, με επιλογές για κάθε τύπο gamer. Ακολουθεί μια μικρή γεύση των νέων παιχνιδιών που έρχονται στο Xbox το 2021, συμπεριλαμβανόμενων και αυτών που θα είναι διαθέσιμα στο Xbox Game Pass:


 


Τίτλοι που έρχονται στο Xbox:
CrossfireX12 Minutes (console launch exclusive)Lego Star Wars: The Skywalker SagaFar Cry 6Tom Clancy’s Rainbow Six QuarantineChorusRuined King: A League of Legends StorySCARLET NEXUSBALAN WONDERWORLDResident Evil VillageThe Artful EscapeEcho GenerationSongs of IronTunicSableBright Memory InfiniteWay to the WoodsEcho GenerationOutriders
 


Τίτλοι που έρχονται στο Xbox με το Xbox Game Pass:
Halo InfinitePsychonauts 2The AscentThe Medium (console launch exclusive)The Gunk (console launch exclusive)Warhammer 40K: Darktide (console launch exclusive)Exomecha (console launch exclusive)Shredders (console launch exclusive)ScornSkatebirdDead Static DriveThe Good Life
 


Καθώς ολοκληρώνεται η χρονιά, η ομάδα του Xbox θα ήθελε να ευχαριστήσει το κοινό, όχι μόνο για το εντυπωσιακό ξεκίνημα στα Xbox Series X|S, αλλά και για την υποστήριξή του στην πεποίθηση πως αυτή η γενιά του gaming ανήκει και πρέπει να ανήκει στους παίκτες. Περισσότερες εκπλήξεις έρχονται σύντομα, ξεκινώντας με τα Game Awards.


 


#Xbox #XboxSeriesX #XboxSeriesS #PowerYourDreams