You are currently viewing SYM HD300  – 27.5 HP  – ΝΕΑ ΤΙΜΗ

3.595€ …και η έκπληξη συνεχίζεται!


Η δωροπροσφορά συνεχίζεται με την νέα τιμή του HD300 να διαμορφώνεται στα 3.595€. Η ειδική προσφορά επεκτείνεται και στην έκδοση TOP BOX, με την εργοστασιακή ομοιόχρωμη βαλίτσα 40 λίτρων να προσφέρεται με μόλις 45€ επιπλέον.


 


PREMIUM ΣΧΕΔΙΑΣΗ


Σχεδιαστικές λεπτομέρειες τοποθετούν το HD300 στην premium κατηγορία.
Στο μπροστινό τμήμα ο τοποθετημένος στο τιμόνι προβολέας LED θα μαγνητίσει τα βλέμματα.Τα φώτα θέσεως αποτελούνται από 2 DRL μπάρες των 9 LED.Όμορφα χρωμιωμένα φιλέτα, στην ποδιά και τη μάσκα του φαναριού.Το πίσω τμήμα ξεχωρίζει από τα διπλά φωτιστικά σώματα, με 12 LED φώτα το καθένα.Οι καμπύλες γραμμές δημιουργούν έναν “κυματισμό” κατά μήκος του HD.Το ανάγλυφο logo της SYM, αναγράφεται στο πίσω τμήμα της σέλας.Τα grips είναι ομόχρωμα στο χρώμα της σέλας.Ο πολυγωνικός πίνακας οργάνων έχει αναλογικό ταχύμετρο, στροφόμετρο στάθμη καυσίμου και μία LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων.
 


ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ & ΥΨΗΛΗ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ


Compact σε διαστάσεις αλλά πλούσιο σε ανέσεις, το HD300 είναι το κατάλληλο μέσο για μετακινήσεις μέσα και έξω από τα αστικά όρια, με ασφάλεια.


Οι χώροι του HD είναι κορυφαίοι στην κατηγορία του.
Διαθέτει 38 λίτρα αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Πρακτικά, θα φιλοξενήσει ένα full-face κράνος και καθημερινά αντικείμενα.Ο αποθηκευτικός χώρος γίνεται ακόμη μεγαλύτερος στην έκδοση με το ομοιόχρωμο Top Box 40 Lt.Στο εσωτερικό της ποδιάς, υπάρχει εύχρηστο ντουλαπάκι, με εύκολο άνοιγμα. Διαθέτει θύρα USB QC 2.0 και αρκετό χώρο για φύλαξη μικροαντικειμένων.Ένας έξυπνος κρυφός αναδιπλούμενος γάντζος βρίσκεται στη διάθεση του αναβάτη για τη μεταφορά ενός χαρτοφύλακα ή για τα καθημερινά ψώνια.Χειρολαβή με ενσωματωμένη σχάρα για εύκολη και άμεση τοποθέτηση βαλίτσας.Κεντρικός πολυδιακόπτης.Άνετη εργονομική σέλα.Αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη με φαρδύ πάτημα. Δημιουργούν άνετη γωνία ποδιών για το συνεπιβάτη.Πλαϊνό και κεντρικό σταντ.
 


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ


Το HD300 κινείται με το γνωστό για την αξιοπιστία του, κινητήρα F4s της SYM.
Υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, SOHC κινητήρας με ηλεκτρονικό ψεκασμό Keihin, αποδίδει 27.5 PSΚύλινδρος αλουμινίου, με ειδική επεξεργασία SiC κεραμική επίστρωση.Η ειδική μελέτη στο σχεδιασμό του πλαισίου και του κινητήρα είχαν σαν αποτέλεσμα την ελάφρυνση του οχήματος κατά 15kg, με προφανή βελτιωμένη απόδοση του κινητήρα F4 στις επιταχύνσεις.Τέλεια αναλογία απόδοσης – κατανάλωσης, με τη δεύτερη να κυμαίνεται στα 3,46 l/100χλμ. (EURO4).Η χωρητικότητα του δοχείου βενζίνης είναι στα 10 λίτρα, με την αυτονομία του να πλησιάζει τα 290 χιλιόμετρα.
 


ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Με μεταξόνιο 1505mm το HD φέρει τη χρυσή τομή μεταξύ ευελιξίας και άνεσης.
Οι πίσω-εμπρός 16” ζάντες αλουμινίου, με 5 διπλά μπράτσα, προσφέρουν αυξημένη σταθερότητα σε δρόμους με ανωμαλίες.Στο σύστημα φρένων, το HD χρησιμοποιεί ένα δισκόφρενο 288mm τύπου μαργαρίτα μπροστά και ένα 260mm πίσω, με διπίστονες δαγκάνες και σωληνάκια υψηλής πίεσης.To σύστημα ABS, που χρησιμοποιείται, είναι το δικάναλο σύστημα της Bosch 9.1Στον τομέα των αναρτήσεων, διαθέτει διπλή οπίσθια ανάρτηση διαδρομής 100mm, με 4 θέσεις προφόρτισης ελατηρίου και εμπρόσθιο τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 115mm και διαμέτρου 35mm.