You are currently viewing Σεπτέμβριος στη μουσική σκηνή του FAUST!

Σεπτέμβριος στη μουσική σκηνή του FAUST!


Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος το FAUST Bar-Theatre-Arts ανοίγει ξανά τις πόρτες του και υποδέχεται το κοινό  δυναμικά με ζωντανές εμφανίσεις ξεχωριστών καλλιτεχνών, live parties, διακεκριμένους DJs, premium ποτά και ευφάνταστα κοκτέιλς στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του.



 


 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


D.K & THE BAND WITH STEAMROLLERS LIVE


Σας περιμένουμε όλους στο Faust Bar-Theatre-Arts με τους D.K. & The Band ζωντανά και τους SteamRollers σε μια βραδιά γεμάτη με πολύ 50’s Rock ‘n’ Roll και Rockabilly.


Info:


Ώρα έναρξης 21:30


Είσοδος ελεύθερη


 


ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


LONG3 & PEPE FRANTIK


Ο Long 3 κ ο Pepe Frantik «κατηφορίζουν» στην Αθήνα για μια εκρηκτική ραπ βραδιά την στο Faust! Οι Above the Hood  είναι μία ομάδα μουσικών με κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για τη μουσική. Η ενέργεια και το vibe που δημιουργούν στις live εμφανίσεις τους είναι μοναδικά και είναι εκπρόσωποι του νέου κύματος της ραπ, με έναν δικό τους ξεχωριστό ήχο που προκύπτει από τη συνεργασία της ομάδας.


Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, o Long3 μαζί με τον Pepe Frantik υπόσχονται ένα live με «super performance, ενέργεια, vibes, mosh pits και πολύ ιδρώτα…»!


Info:


Ώρα έναρξης: 21:30


Είσοδος: 8€


 


ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


ATHENSHIBARI


Η ομάδα AthenShibari σας προσκαλεί στο πρώτο μεγάλο event της νέας σεζόν, για την τέχνη του ερωτικού ιαπωνικού δεσίματος, στις 15 Σεπτέμβρη, στο FAUST Bar-Theatre-Arts.


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μια μοναδική συνεργασία με την ομάδα μας, ο ταλαντούχος Canis Lupus με την χαριτωμένη παρτενέρ του Petite Pretzel από το Λονδίνο. Μαζί τους στην σκηνή οι εξέχοντες εγχώριοι καλλιτέχνες Alexis D και May June.


Info:


Doors open at 21:30


Είσοδος: 7€


 


ΠΕΜΠΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


ATHENS LOUNGE ORCHESTRA


Το κοσμοπολίτικο σεπτέτο της Athens Lounge Orchestra επιστρέφει με κέφι στη σκηνή του Faust για να μας ταξιδέψει στις δεκαετίες του 50, του 60 και του 70 με τις χορευτικές mambo, chacha, bossa, shake, latin jazz και κινηματογραφικές easy listening μελωδίες του, δοσμένες με το μπρίο των 6 εξαιρετικών μουσικών και τη μαγευτική φωνή της Μαρίας Βασιλοπούλου, που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την περσινή συμμετοχή της στο The Voice!


Ο πιο αισιόδοξος τρόπος για να υποδεχτούμε τη νέα σεζόν!




Μαρία Βασιλοπούλου – φωνή



Χρίστος Τσαμαρδάς – κιθάρα, φωνητικά, κρουστά



Χρήστος Τζώρτζης – κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο



Αλέξανδρος Νεδέλκος – τύμπανα



Γιώργος Μουτάφης – πλήκτρα



Φόντας Βερνίκος – τρομπέτα



Κώστας Κρανιδιώτης – τενόρο σαξόφωνο




 


Info:


Ώρα έναρξης: 21:30


Είσοδος: 5€ χωρίς ποτό, 7€ με κράτηση χωρίς ποτό


 


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 & 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


BLUE BALLS


Οι Αυτοκράτορες επιτέλους επιστρέφουν. 


Μετά από τις διακοπές τους σε άλλα σύμπαντα της επικρατείας τους, αποφάσισαν να επιστρέψουν στον πλανήτη που τους γέννησε, με σκοπό να παρασύρουν και τους Γήινους στο πάρτυ τους.


Επειδή τους άρεσε το κέντρο της Αθήνας, θα κάνουν το Faust «σπίτι» τους και θα ξεκινήσουν μια σειρά εμφανίσεων κάθε Παρασκευή κάνοντας πρεμιέρα στις 20 Σεπτέμβριου. Με ένα πρόγραμμα Rock, Funk, disco, ska  διασκευών, με το δικό τους ξεχωριστό, μη αναμενόμενο ύφος, αλλά και δικά τους τραγούδια από τα δύο άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει, υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη wtf στιγμές, γέλιο αλλά και ασταμάτητο χορό.


Οι Blueballs δεν ακολουθούν κανόνες και σε προ(σ)καλούν να κάνεις το ίδιο!


Info:


Ώρα έναρξης: 21:30


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη προς όλους τους πιστούς ακόλουθους.


 


 


 


ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


FAUST HOUSE MUSIC


Ο Seou, residenτ DJ του AΦRODISIAK party, επιστρέφει στις 21 Σεπτεμβρίου στο Faust. Ηouse, Funk, Afro, σε ένα μητροπολιτικό soundscape, που ενώνει τη Νέα Υόρκη με την Αθήνα.


Είσοδος ελεύθερη


 


ΠΕΜΠΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


NATURAL RIGHT


Οι Natural Right ανεβαίνουν στη σκηνή του Faust για να μας συστήσουν τον ξεχωριστό ήχο τους, λίγο μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους single με τίτλο “Anna”.


Special guest ο Iosif Vanger


Οι Natural Right αρχικά σχηματίστηκαν στο Reading της Μεγάλης Βρετανίας το 2004 ως The Unsuccessfuls. Τα αδέρφια, Alex και Emil Rivers από την Αθήνα μετακόμισαν στην Αγγλία από την Λισαβόνα όπου εκεί μεγάλωσαν. Η μπάντα περιόδευσε σε σχεδόν ολόκληρη την Μεγάλη Βρετανία έχοντας καλό radio play και εξαιρετικές κριτικές για το EP “Sweet Lies”. Η μουσική τους ήταν ένα μείγμα από ska, punk και blues με στοιχεία από progressive rock.


Σήμερα η μπάντα έχει βάση την Αθήνα και το Λονδίνο και αποτελείται από τους Alex Rivers (Φωνητικά, Κιθάρα), Emil Rivers (Πιάνο, Keys), Panagiotis Charalampopoulos (Μπάσο), Fivos Flat (Drums), Giorgos Konstantakis (Σαξόφωνο). Το group υιοθετεί πια το δικό τους ήχο, Reggae Ska Rock.


Ιωσήφ Βάγγερ. Μουσικός παραγωγός και dj με πολλά χ.λ.μ στον αέρα. Κάνει εκπομπές στο kosmos 93.6 & 107 από τότε που ξεκίνησε ο σταθμός και είναι από ένας από τους πρωτεργάτες της εξάπλωσης της εγχώριας dub reggae μουσικής σκηνής.Έχει ανοίξει τις συναυλίες σε μεγάλα ονόματα που εμφανίστηκαν στην στην Ελλάδα, από τον Max Romeo και τον Lee Scratch Perry μέχρι τους Gentleman και Capleton, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τα νέα reggae συγκροτήματα και τα εγχώρια sound sytems. Τον τελευταίο χρόνο έχει αναλάβει τη διεύθυνση του kosmos 93.6 @ 107, του μοναδικού ραδιοφώνου που παίζει reggae από όλο τον κόσμο.


Ώρα έναρξης: 21:30


Είσοδος: 5€ χωρίς ποτό, 7€ με κράτηση χωρίς ποτό


 


 


ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


FAUST HOUSE MUSIC


Ο DJ και παραγωγός Nick Mason και ο DJ Sideris S, έρχονται στο Faust και υπόσχονται μία βραδιά με ηλεκτρονικούς ήχους και αφρικάνικα τύμπανα που θα σας συναρπάσει. Η καλύτερη μουσική και τα καλύτερα ποτά του κέντρου στο Faust.


Είσοδος ελεύθερη


 


Πληροφορίες – Κρατήσεις:


FAUST


Τ. 210 3234095


Email: info@faust.gr


Follow us on Facebook & Instagram