You are currently viewing ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: χριστουγεννιάτικη δωρεά στο κλίμα των ημερών

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, για μια ακόμα φορά δείχνει έμπρακτα την στήριξή της στην τοπική κοινωνία του Αιγίου, ενισχύοντας αυτή τη φορά το κλίμα της εορταστικής περιόδου! Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ προχώρησε σε  δωρεά προς τη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.), για την στήριξη μιας από τις πιο δημοφιλείς εορταστικές δραστηριότητες της περιοχής, το περίφημο «Πάρκο των Χριστουγέννων» στο Αίγιο.


Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας διοργανώνει εδώ και χρόνια την παραπάνω δράση, με στόχο την τόνωση της εορταστικής ατμόσφαιρας για όλους τους κατοίκους της περιοχής, αλλά κυρίως για τα παιδιά του Αιγίου. Το θεματικό πάρκο «Πάρκο των Χριστουγέννων» κάθε χρόνο διηγείται ένα διαφορετικό παραμύθι μέσα από μια ποικιλία θεματικών εκδηλώσεων, με στόχο τη μετάδοση πολλαπλών θετικών μηνυμάτων στους επισκέπτες του. Αυτή τη χρονιά το πάρκο θα βρίσκεται στον Κεντρικό Κήπο του πύργου των «Υψηλών Αλωνίων». Για ένα ολόκληρο μήνα (Δεκέμβριο με Ιανουάριο), κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, οι κάτοικοι του Αιγίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, θα μπορούν να επισκεφθούν και να συμμετέχουν δωρεάν στις δράσεις του «Πάρκου των Χριστουγέννων», οι οποίες θα εστιάζουν, όπως πάντα στους μικρούς πρωταγωνιστές των γιορτών, τα παιδιά! Το «Πάρκο των Χριστουγέννων», που φέτος διανύει την 11η χρονιά της, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή events της εορταστικής περιόδου για όλη την περιοχή. Η δωρεά της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ θα καλύψει την αγορά δώρων για τα παιδιά, αλλά και για την υποστήριξη των μουσικοθεατρικών δρώμενων και άλλων ψυχαγωγικών δράσεων, που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης.


Η Όλγα Διαμαντή, υπεύθυνη HR της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, δήλωσε σχετικά: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το Αίγιο: ανέκαθεν στηρίζαμε την τοπική κοινωνία, και πάντα ενσκήπταμε με ιδιαίτερη φροντίδα σε δράσεις και δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά. Στην νέα εποχή της εταιρείας συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στο Αίγιο και τους συμπολίτες μας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όπου αυτή τη φορά συμβάλλουμε στην δημιουργία μιας ακόμα πιο ζεστής χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας για το Αίγιο, αλλά και την μετάδοση μηνυμάτων αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.»  


 


Σχετικά με την ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ


Με πάνω από 65 χρόνια εντατικής δουλειάς και απόλυτης εξειδίκευσης με έμφαση στην καινοτομία, στην υψηλή ποιότητα και στην επώνυμη ζήτηση, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ έχει κατακτήσει την ηγετική θέση στην Ελλάδα στον κλάδο των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων. Η έδρα της στο Αίγιο διαθέτει δύο υπερσύγχρονες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα διαφοροποιημένων προϊόντων που περιλαμβάνει φυσικά και παναρισμένα αλιεύματα, καθώς και ημιέτοιμα/ έτοιμα γεύματα με βάση τα ψάρια και θαλασσινά για τις εγχώριες αγορές του οργανωμένου λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης, ενώ πραγματοποιεί εξαγωγές εντός και εκτός Ευρώπης. Πρόσφατα η εταιρεία ενσωματώθηκε, μέσω της θυγατρικής Dardanel Greece, στον όμιλο εταιρειών Dardanel Önentaş, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους στον κλάδο των κονσερβοποιημένων και κατεψυγμένων ψαριών, θαλασσινών και γευμάτων, καθώς και έτοιμων τροφίμων. O όμιλος εταιρειών Dardanel Önentaş έχει συμπεριληφθεί στον χρηματιστηριακό δείκτη BIST 50 Index, που περιλαμβάνει τις 50 εισηγμένες εταιρείες με την μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση και τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών, στο πλαίσιο του Istanbul Stock Exchange.


 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.kallimanis.gr


Κεντρικές Εγκαταστάσεις:
Ελίκη, Αίγιο 25100


Αχαΐα, Ελλάς 

Τηλ: +30 26910 81946    

Fax: +30 26910 81948 

Email: infoline@kallimanis.gr

www.kallimanis.gr