You are currently viewing DISNEY ΚΑΙ VESPA  Μία συναρπαστική συνεργασία

Δύο εμβληματικές μάρκες συναντιούνται για να γιορτάσουν μία πολύ ιδιαίτερη επέτειο με μια περιορισμένη έκδοση: Η Vespa παρουσιάζει την Disney Mickey Mouse Edition by Vespa.


 


Οι δύο μάρκες είναι πάντα πρωταγωνιστές της κοινής φαντασίας χάρη σε μια εικονογραφία που χαρακτηρίζεται από αδιαμφισβήτητα σχήματα και χρώματα, με τη Vespa, της οποίας οι αξίες της ελευθερίας, της διασκέδασης και της ανεμελιάς συναντούν αυτές της Disney που συνδέονται με την αφήγηση και την απόδραση, δίνοντας έτσι ζωή σε μια τέλεια συνεργασία. Πρόσφατα, το πιο διάσημο σκούτερ στον κόσμο έγινε επίσης η υλοποίηση ενός ονείρου στις φανταστικές περιπέτειες του αριστουργήματος κινουμένων σχεδίων Luca, των Disney και Pixar.


 


Σήμερα αυτά τα δύο διαχρονικά εμβληματικά εμπορικά σήματα συναντιούνται σε ένα ειδικό πρότζεκτ για τον εορτασμό των 100 χρόνων της Disney, με τη Vespa να αποτίει φόρο τιμής σε αυτήν την επέτειο μέσω μιας παγκόσμιας συνεργασίας των δύο μοναδικών μαρκών με την Disney Mickey Mouse Edition by Vespa.


 


Η Vespa είναι κάτι περισσότερο από τρόπος μετακίνησης, είναι τρόπος ζωής: η επέκταση της προσωπικότητας ενός αναβάτη, της ιστορίας και του ταξιδιού του. Ένας υπέροχος συνταξιδιώτης που σε αυτή την ειδική έκδοση, απελευθερώνει τη φαντασία και την επιθυμία για ακόμα μεγαλύτερα όνειρα.


 


Michele Colaninno, Διευθύνων Σύμβουλος παγκόσμιας στρατηγικής, προϊόντων, marketing και καινοτομίας του Ομίλου Piaggio σχολίασε αυτή τη συνεργασία ως εξής: “Τα όνειρα μας επιτρέπουν να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία, ακόμη και σε περίπλοκους καιρούς όπως οι τωρινοί. Ένα διαχρονικό έμβλημα όπως η Vespa δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει, σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη περίσταση της 100ης επετείου της Disney, ένα εξίσου αιώνιο έμβλημα όπως ο Mickey Mouse που τιμά τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την ανέμελη διάθεση και τη διασκέδαση – τις ίδιες αξίες που πάντα υποστήριζε η Vespa. Σήμερα, όπως και τότε. Αυτή η συνεργασία μεταξύ της Vespa και της Disney αντιπροσωπεύει τον εορτασμό δύο ιστορικών εταιρειών που έχουν ένα κοινό όνειρο: να επιτρέπουν σε όλους να εκφράζουν ελεύθερα τη φαντασία τους.”


 


Η Claire Terry, Πρώτη Αντιπρόεδρος, Disney Καταναλωτικών Προϊόντων, Παιχνιδιών & Εκδόσεων EMEA σχολίασε, “Ακριβώς όπως ο Mickey Mouse, η Vespa είναι ένα πολιτιστικό σύμβολο, που προκαλεί μια αίσθηση διασκέδασης και περιπέτειας και μαζί σχηματίζουν έναν υπέροχο συνδυασμό, επεκτείνοντας πραγματικά τo διαχρονικό αφήγημά μας. Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτή την έκδοση του εμβληματικού σκούτερ στους θαυμαστές μας στην εκατονταετηρίδα μας και μεταφέρουμε όλη τη γοητεία και την προσωπικότητα του Mickey σε οδικά ταξίδια όπου κι αν επιθυμούν οι άνθρωποι να πάνε!”


 


Για αυτή τη συνεργασία, η Vespa Primavera στις εκδόσεις 50cc, 125cc και 150cc ντύνεται σε χρώμα μαύρο, κόκκινο, λευκό και κίτρινο: οι ίδιες αποχρώσεις που χαρακτηρίζουν το πιο διάσημο ποντίκι της Walt Disney εδώ και δεκαετίες. Οι κίτρινοι τροχοί θυμίζουν τα παπούτσια του Mickey Mouse, ενώ οι μαύροι καθρέφτες τα χαρακτηριστικά στρογγυλά αυτιά του. Ένα γραφικό μοτίβο με τη σιλουέτα του χαρακτήρα διακοσμεί και τις δύο πλευρές του σκούτερ καθώς και τη μπροστινή ποδιά. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει η υπογραφή του Mickey Mouse, που εμφανίζεται τόσο στη σέλα όσο και στο μπροστινό μέρος.


 


Η Disney Mickey Mouse Edition by Vespa συνοδεύεται από ασορτί κράνος στα ίδια εντυπωσιακά χρώματα.


 


Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα Vespa.


 


???? https://bit.ly/3XfVHD5


 


 


 


Περισσότερες φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης στο Piaggio Group Press Area: http://press.piaggiogroup.com   


Ακολουθήστε τη VespaHellas: