You are currently viewing SYM ADX 125 ADέΧει στα δύσκολα!

H κατηγορία urban adventure αποτελεί ήδη μια αυτόνομη οντότητα στην κατηγορία των scooters, η οποία πλέον απέκτησε και το νέο σημείο αναφοράς στα 125 κυβικά εκατοστά. Το SYM ADX 125 είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα και δε συμβιβάζεται με τίποτε λιγότερο…


 


Επιθετική Σχεδίαση – Ακαταμάχητη Εμφάνιση


Η σχεδίαση του ADX αποπνέει ένα γοητευτικό δυναμισμό, με επιφάνειες γεμάτες γωνίες και ένα επιθετικό “βλέμμα”, χάρη στους δίδυμους LED προβολείς και τα LED φώτα ημέρας (DRL). Το ιδιαίτερο σχήμα της ουράς, τονίζεται και από το LED πίσω φωτιστικό σώμα, που δίνει μια μοναδική όψη στο μικρό urban adventure scooter της SYM.


Ο έξυπνος και πρακτικός σχεδιασμός του, έδωσε τη δυνατότητα και για ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, που παρά τις συνολικές μικρές διαστάσεις του scooter μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος.


Εντυπωσιακή και ιδιαίτερα πρακτική είναι η TFT οθόνη του ADX, η οποία διαθέτει τρία εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει. Εκτός των χρήσιμων και ευανάγνωστων πληροφοριών που προβάλλει, διαθέτει και τη δυνατότητα αυτόματης μεταβολής του φόντου, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος.


Το ρεζερβουάρ του ADX είναι τοποθετημένο χαμηλά, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση των μαζών και τη διατήρηση του χαμηλού κέντρου βάρους, ενώ παράλληλα γίνεται εύκολα και ο ανεφοδιασμός, χωρίς να απαιτείται να κατέβει ο αναβάτης από τη σέλα. Η χωρητικότητά του είναι στα 15 λίτρα και σε συνδυασμό με την κατανάλωση των 2,6L/100km (WMTC3) η αυτονομία του μπορεί να ξεπεράσει τα 500 χιλιόμετρα!


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Υψηλού Επιπέδου Εξοπλισμός


Το ADX 125 διαθέτει ένα από τα πλουσιότερα πακέτα εξοπλισμού της κατηγορίας, με το σύστημα traction control να εκμηδενίζει την πιθανότητα γλιστρήματος του πίσω τροχού λόγω μειωμένης πρόσφυσης και το ABS να εμπνέει ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε κάθε φρενάρισμα ανεξαρτήτως συνθηκών του οδοστρώματος.


Στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του ADX 125 συμπεριλαμβάνεται το σύστημα keyless για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά της κλοπής, ενώ δίπλα στον κεντρικό διακόπτη είναι τοποθετημένη η θύρα USB για τη φόρτιση του τηλεφώνου του αναβάτη.


 


Κινητήρας Υψηλών Επιδόσεων


Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας του ADX αποδίδει 12,3 ίππους και 11,5 Nm ροπής. Ο ψεκασμός της Continental φροντίζει για τη σωστή αναλογία μείγματος ανά πάσα στιγμή, επιτυγχάνοντας επιδόσεις και οικονομία, ενώ σε ό,τι αφορά το ρόλο του στα δομικά χαρακτηριστικά του ADX, το σύστημα A.L.E.H. αποτελεί μια τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιεί η SYM. Πρόκειται για μια ειδικά σχεδιασμένη μέθοδο στήριξης του κινητήρα, η οποία εκμηδενίζει το φαινόμενο ανύψωσης στις απότομες επιταχύνσεις. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις στις εκκινήσεις και αυξάνει την ασφάλεια κατά τη διάρκεια ελιγμών με πιο υψηλές ταχύτητες. Το σχεδόν οριζόντια τοποθετημένο πίσω αμορτισέρ συμβάλλει και αυτό με τη σειρά του, ενώ είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να προσφέρει άνεση και ταυτόχρονα σωστές αποσβέσεις, προσδίδοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Τη φιλοσοφία urban adventure ακολουθεί και η χάραξη των ελαστικών πρώτης τοποθέτησης της Kenda, που τονίζουν τον adventure χαρακτήρα του ADX. Με μελετημένες αυλακώσεις για την απομάκρυνση του νερού, προσφέρουν τη δυνατότητα για οδήγηση και σε χωματόδρομους.


 


Η τιμή του SYM ADX 125 έχει καθοριστεί στα 3.595€ και θα διατίθεται από το δίκτυο συνεργατών SYM της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.


 


Επισκεφτείτε τη σελίδα του μοντέλου εδώ: https://sym.gr/model/adx-125/


 


Τεχνικά Χαρακτηριστικά


ΚΙΝΗΤΗΡΑΣΤετράχρονος

ΨΥΞΗΥγρόψυκτος

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ / ΒΑΛΒΙΔΕΣ1 / 4

ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ x ΔΙΑΔΡΟΜΗ53 x 56,5

ΚΥΒΙΣΜΟΣ124,7 cc

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑEFI CONTINENTAL

ΕΚΚΙΝΗΣΗΜίζα

ΙΣΧΥΣ12.3ps /7.500rpm

ΡΟΠΗ11.5Nm /7.000rpm

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ2.6 L / 100 km (WMTC3)

ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ15 L

ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)153kg

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)1980 x 780 x 1225

ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ810 mm

ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣΔίσκος 260 mm

ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩΔίσκος 233mm

ABSΔικάναλο CONTINENTAL

ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΔΡΟΜΗΤηλεσκοπικό Πιρούνι – 90mm

ΟΠ. ΑΝΑΡΤΗΣΗMonoshock

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.120/70-13 59P KENDA

ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.130/70-13 63P KENDA