You are currently viewing Το κανάλι ONE TV μπαίνει δυναμικά στον τηλεοπτικό χάρτη. παρουσιάζοντας στο κοινό την κοινωνική εκπομπή «PEOPLE».

SourceURL:file:///home/iosif/Downloads/parapolitika/banners/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PEOPLE ΜΕ ΕΡΑΣΜΙΑ.docx


H εκπομπή φιλοξενεί τις αφηγήσεις ανθρώπων που έχουν μία ιδιαίτερη και διαφορετική προσωπική ιστορία. Ξεφυλλίζοντας μαζί τις σελίδες της ζωής τους θα ανακαλύψουμε τους «ήρωες» της διπλανής πόρτας, θα ανατρέψουμε τους μύθους πάνω στους οποίους χτίσαμε την καθημερινότητά μας και θα αποδείξουμε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν είσαι ο εαυτός σου και μιλάς για τη δική σου αλήθεια, χωρίς φόβο, χωρίς ντροπή, χωρίς ταμπού.


Γιατί σκοπός μας είναι να ζήσουμε σε έναν κόσμο που δεν ξεχωρίζει, δεν διαχωρίζει, δεν περιθωριοποιεί αλλά και δεν συμβιβάζεται.


Σε έναν κόσμο όπου θα μιλάμε όλοι με την ίδια φωνή.


Σε ένα κόσμο όπου θα ακουστούμε και θα συνυπάρξουμε όλοι ισότιμα, ακριβώς για αυτό που είμαστε: ΑΝΘΡΩΠΟΙ.


Εκεί θέλουμε να ανταμώσουμε. Και να μοιραστούμε τις ιστορίες μας που είναι δικές σου, δικές μας, όλων μας…


Εναρξη την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στις 23:30


Δείτε στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής People την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 στις 23:30 την Ερασμία Μάνου, κόρη της Σοφίας Βόσσου σε μία κατάθεση ψυχής για τη σχέση της με τον βαρυποινίτη Βασίλη Δημάκη, ο οποίος μας μιλάει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού για τον έρωτά τους.


Η Ερασμία Μάνου μοιράζεται μαζί μας τα παιδικά της χρόνια, τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής της και μιλάει για την καλλιτεχνική της πορεία.