You are currently viewing AL HILM: Η ΝΕΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ FIFA 2022™ ΑΠΟ ΤΗΝ ADIDAS.

Μετά από την Al Rihla έρχεται η Al Hilm, η οποία είναι η επίσημη μπάλα για τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022™.



Όπως και η προηγούμενη μπάλα, έτσι και η Al Hilm ενσωματώνει την τεχνολογία Connected Ball, μια καινοτομία που έχει συμβάλει με μεγάλη επιτυχία στη λήψη άμεσων και σωστών αποφάσεων κατά τη διάρκεια του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Η Al Hilm είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στο adidas.gr 




 


Η adidas τον φετινό Μάρτιο παρουσίασε την Al Rihla ως την επίσημη μπάλα του  Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022™. Εμπνευσμένη από την εμβληματική αρχιτεκτονική του Κατάρ όπου πραγματοποιείται τώρα το Μουντιάλ, η μπάλα ονομάστηκε Al Rihla που στα αραβικά σημαίνει «το ταξίδι». Συνέχεια του ταξιδιού είναι η νέα επίσημη μπάλα των ημιτελικών και τελικών αγώνων, η Al Hilm, η ονομασία της οποίας μεταφράζεται ως «το όνειρο».


 


Τόσο η Al Rihla όσο και η Al Hilm διαθέτουν την ίδια τεχνολογία, έχοντας σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τις πιο υψηλές ταχύτητες παιχνιδιού, καθώς κινούνται στον αέρα ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε συνδυασμό με τα δεδομένα για τη θέση των ποδοσφαιριστών, η τεχνολογία Connected Ball προσφέρει άμεσα δεδομένα στο σύστημα Video Assistant Referees (VAR), βελτιώνοντας τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.


 


Η Al Hilm φέρει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό, αντάξιο ενός τελικού αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™. Το σχέδιό της έχει απεικονιστεί πάνω σε ανάγλυφο χρυσό χρώμα, διαθέτοντας τριγωνικό μοτίβο το οποίο έχει εμπνευστεί από τις χρυσαφένιες ερήμους που περιβάλλουν την πόλη, το χρώμα του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022™ αλλά και το μοτίβο της σημαίας του Κατάρ. Ορισμένες κόκκινες πινελιές συμπληρώνουν το μοναδικό αυτό design της μπάλας, αντανακλώντας τη δημιουργική αρχιτεκτονική του Κατάρ και φυσικά τη σημαία της χώρας.


 


Το όνομα της μπάλας, «το όνειρο», δεν είναι τυχαίο καθώς αποτελεί συμβολισμό. Όπως τις ώρες του λυκόφωτος ο κόκκινος ουρανός συναντά την άμμο της ερήμου στο σούρουπο, έτσι και την ώρα του τελικού κάτω από τους προβολείς στο στάδιο Lusail, τα όνειρα κάποιων πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα.


Εκτός από την καινοτόμο τεχνολογία και το μοναδικό design, η Al Hilm έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος καθώς όλα τα εξαρτήματά της έχουν μελετηθεί προσεκτικά κάνοντάς την, την πρώτη μπάλα τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA  που έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά από μελάνια και κόλλες που έχουν ως βάση το νερό.


 


Η Επίσημη Μπάλα των ημιτελικών και τελικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022™, Al Hilm, κυκλοφορεί στο adidas.gr.