You are currently viewing SKY express και PURINA κάνουν το ταξίδι ακόμα πιο ξεχωριστό για τους τετράποδους επιβάτες

Παγκόσμια Ημέρα Ζώων η 4η Οκτωβρίου και η SKY express σε συνεργασία με την PURINA αφιερώνουν όλο τον μήνα στην επιβράβευση των επιβατών που ταξιδεύουν με τα κατοικίδιά τους.

Η πιο pet friendly αεροπορική της νέας εποχής προσφέρει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, μοναδικά δώρα με την υπογραφή της δημοφιλέστερης και πιο αξιόπιστης μάρκας τροφών για ζωάκια. Συγκεκριμένα, από τις 4 Οκτωβρίου και για έναν μήνα, η SKY express θα καλωσορίζει τους τετράποδους επιβάτες της με εκπλήξεις που προσφέρουν υπέροχες στιγμές απόλαυσης.

Κερδισμένοι είναι όλοι οι φιλόζωοι επιβάτες που ταξιδεύουν με το κατοικίδιό τους. Απλά δηλώνουν εν πτήσει ότι επιθυμούν το δωράκι τους για να το παραλάβουν κατά την αποβίβασή τους.

Και όχι μόνο!

Η SKY express επιβραβεύει και τους ίδιους προσφέροντας προνόμια που αναβαθμίζουν την εμπειρία της πτήσης όπως, είσοδος σε Lounges, χρήση Fast Lane και ειδικά για τις πτήσεις εξωτερικού, τα Drinks & Bites με premium προϊόντα.

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν τον προορισμό, τον ναύλο και τις παροχές που επιθυμούν. Για όλα τα υπόλοιπα, φροντίζουν η SKY express και οι άνθρωποί της.

Σχετικά με την Purina

Στην PURINA® αγαπάμε τα κατοικίδια και πιστεύουμε στα οφέλη που φέρνουν στους ανθρώπους που τα αγαπάνε και στο σύνολο της κοινωνίας. Γι’ αυτό περισσότερα από 125 χρόνια τώρα, είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία θρεπτικών τροφών υψηλής ποιότητας για κατοικίδια, για να βοηθήσουμε τις γάτες και τους σκύλους να έχουν μια πιο υγιή, ευτυχισμένη και μεγαλύτερη σε διάρκεια ζωή.

Υποστηρίζουμε ότι ζούμε καλύτερα μαζί με τα κατοικίδιά μας και το υποστηρίζουμε έμπρακτα! Είμαστε αφοσιωμένοι να κάνουμε το καλύτερο για τα κατοικίδια, τους ανθρώπους που τα αγαπούν, αλλά και για τον πλανήτη που μοιραζόμαστε.

Μάθετε περισσότερα για τις δεσμεύσεις PURINA® στο www.purina.gr .

Σχετικά με την SKY express

H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών. Σήμερα καλύπτει στην Ελλάδα το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί σταθερά, όλο τον χρόνο, 8 διεθνείς προορισμούς, ανάμεσά τους το Μιλάνο, το Μόναχο, η Σόφια, κ.α. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, El Al, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Transavia, Condor, easy jet, Delta και Emirates. Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x8), ενός Airbus A320ceo και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως. Σήμερα η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece