You are currently viewing Δύο πρότυπα σχολεία χρηματοδοτούν τις Παιδαγωγικές και Ψυχολογικές Σπουδές στο BCA.

Όταν ένας νέος αριστούχος απόφοιτος Παιδαγωγικών Σπουδών βρίσκει αμέσως δουλειά και μάλιστα σε ένα από τα καλύτερα σχολεία της χώρας, λέμε συνήθως ότι είναι «τυχερός». Είναι μάλλον απίθανο να σκεφτούμε πως «τυχερό» είναι το σχολείο που τον διάλεξε και τον προσέλαβε. Όμως, στην πραγματικότητα, αυτό συμβαίνει. Ένας καταρτισμένος και εμπνευσμένος εκπαιδευτικός αναβαθμίζει την ποιότητα του σχολείου στο οποίο διδάσκει, συμβάλλει στη φήμη του, αλλά και στην προσέλκυση νέων μαθητών.


 


Αυτό λοιπόν που σπάνια σκεφτόμαστε εμείς, το σκέφτηκαν τα πρότυπα σχολεία Melina’s Kindergarten και International School of Athens. Έχοντας σταθερή συνεργασία με το BCA, δέχονται τους φοιτητές των Τμημάτων Παιδαγωγικών Σπουδών, Ψυχολογίας και Παιδοψυχολογίας για να κάνουν εκεί την πρακτική τους άσκηση. Η συνεργασία συνεπάγεται διπλό όφελος: οι φοιτητές παίρνουν το επαγγελματικό «βάπτισμα» σε δύο κορυφαία σχολεία, με υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις, διδάσκοντες, και παιδαγωγικές μεθόδους. Αλλά και τα σχολεία Melina’s Kindergarten και International School of Athens συμβάλλουν, μέσα από την πρακτική άσκηση, στη διαμόρφωση της επαγγελματικής προσωπικότητας του φοιτητή. Επιπλέον, έχουν την ευκαιρία να είναι τα πρώτα σχολεία που θα κάνουν πρόταση μόνιμης συνεργασίας στους αριστούχους αποφοίτους αυτών των τμημάτων του BCA.


 


Σε αναγνώριση αυτού του προνομίου, επιδοτούν τις σπουδές Παιδαγωγικών, Ψυχολογίας και Παιδοψυχολογίας με το ποσό των 1000 ευρώ για ΚΑΘΕ ΦΟΙΤΗΤΗ, τα οποία, φυσικά, αφαιρούνται από το κόστος των διδάκτρων. Έτσι, με αυτή την «επιδότηση», η δυνατότητα αυθεντικών βρετανικών σπουδών στην Ελλάδα, στα Παιδαγωγικά, την Ψυχολογία και την Παιδοψυχολογία, με την εγγύηση ποιότητας του BCA, γίνεται ακόμα πιο εφικτή για όλους. Συνεργαζόμενο με το University of West London, πρώτο στην κατάταξη αξιολόγησης των Modern Universities του Λονδίνου, το BCA προσφέρει πτυχία και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών του πολυβραβευμένου για τις επιδόσεις του Λονδρέζικου Πανεπιστημίου, τους ίδιους ακριβώς που απονέμονται στους φοιτητές του Λονδίνου, χωρίς να χρειαστεί κάποιος να υποβληθεί στα έξοδα που συνεπάγεται η φοίτηση στη Μεγάλη Βρετανία.


 


Αποφοιτώντας, τα σχολεία Melina’s Kindergarten και International School of Athens δίνουν τη δυνατότητα στον αριστούχο να συνεχίσει την καριέρα του εκεί, με σχέση μόνιμης εργασίας, όχι επειδή είναι… τυχερός, αλλά επειδή το αξίζει.