You are currently viewing Meastery Eggs: Το ημερολόγιο των καθημερινών εκπλήξεων πιο ανανεωμένο από ποτέ!

Τι είναι καλύτερο από την αγαπημένη μας συνήθεια; Σωστά! Η… ανανεωμένη αγαπημένη μας συνήθεια, με τις κατάλληλες «πινελιές» και προσθήκες που θα φέρουν νέα φρεσκάδα. Όπως αυτή, για παράδειγμα, που συνοδεύει την επιστροφή του αγαπημένου ημερολογίου του betshop.gr, Meastery Eggs


Το calendar… σταθμός της πασχαλινής περιόδου είναι πάλι κοντά μας, με νέες καθημερινές εκπλήξεις που ενσωματώθηκαν για πρώτη φορά στο φετινό ημερολόγιο! 


Το τσούγκρισμα ξεκινά… 


Από τις 11/04 και μέχρι τις 25/04 ένα νέο αυγό θα εμφανίζεται καθημερινά στην οθόνη μας με ένα και μόνο στόχο. Να το σπάσουμε για να μας αποκαλυφθεί η σούπερ έκπληξη* της ημέρας. 


Τα δώρα* είναι πολλά και περιμένουν εμάς να τα ανακαλύψουμε. Στα μοναδικά αυγά του betshop.gr θα βρεις κρυμμένες ειδικές προσφορές* και έπαθλα σε Στοίχημα, Live Casino και όχι μόνο, που θα σε συναρπάσουν.


Let’s… crack em all! 


21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις


Σχετικά με το www.betshop.gr


Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας www.betshop.gr είναι η Εταιρεία B2B GAMING SERVICES Ltd, με έδρα στη Μάλτα, αριθμό μητρώου C. 41936, και διεύθυνση: 170, Pater House, Level 1 (Suite A41), Psaila Street, Birkirkara, BKR 9077, Malta. Η B2B GAMING SERVICES Ltd έχει αδειοδοτηθεί και εποπτεύεται από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) με αριθμούς αδείας Τύπου 1: HGC-000026-LH και Τύπου 2: HGC-000027-LH οι οποίες εκδόθηκαν στις 5/7/2021 και ισχύουν έως 5/7/2028.