You are currently viewing Με δύναμη ισχύος!

Μόλις λίγες ημέρες πριν την επερχόμενη έναρξη της διεθνούς έκθεσης Climatherm Energy 2022, η οποία θα λάβει χώρα σε ένα πλήρως ασφαλές και COVID FREE περιβάλλον, οι έως τώρα εκατοντάδες εκθέτες του κλάδου της ενέργειας αποδεικνύουν με την συμμετοχή τους πως το ενδιαφέρον της ενεργειακής αγοράς να επισκεφθεί μια τέτοια μεγάλη και εξειδικευμένη έκθεση, είναι τεράστιο.


Σημαντική και παράλληλα ελπιδοφόρα, είναι η δυναμική παρουσία της Climatherm Energy, η οποία μετρά ήδη πάνω από 30 χρόνια στον τομέα της ενέργειας και παρά την covid εποχή που διανύουμε, η πραγματοποίηση της δείχνει τον δυναμικό και καταλυτικό ρόλο της στην ελληνική, ενεργειακή αγορά.


Η Διεθνής Έκθεση “Climatherm – Energy 2022”, τελεί, όπως πάντα, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έχει την συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του κλάδου.


Προσκαλούμε λοιπόν, όλους εσάς του επαγγελματίες του κλάδου (υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, αρχιτέκτονες, τεχνικές εταιρίες, ψυκτικούς, ξενοδόχους και πολλούς άλλους) να εμπιστευτούν την πολυετή εμπειρία των εκθετών του χώρου της ενέργειας και όχι μόνο, και να επισκεφθούν την επερχόμενη διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2022, στην οποία θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας κατά της COVID-19, για την καλύτερη και πιο άμεση εύρεση συνεργατών και άλλων επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και για την πλήρη και πιο άμεση ενημέρωσή τους.


Σας περιμένουμε στο υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο, “Athens Metropolitan Expo” από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.9356110, 2109315073, ή με email στο info@climatherm.gr.


Εξυπηρετούμε επισκέπτες και εκθέτες με δωρεάν μεταφορά από το Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και το Αεροδρόμιο.


Για την Project Ltd,


Σούλα Κυβέρη – Κεσμετζή