You are currently viewing Το καλεντάρι των Χριστουγέννων* από το betshop.gr: Τα δώρα είναι καθημερινά!

Ω, ναι, μύρισαν Χριστούγεννα! Και φέτος, αξίζει να το γιορτάσουμε διαφορετικά. Το δικαιούμαστε όλοι. Δώρα πολλά. Καθημερινά! Στο betshop.gr η πιο όμορφη εποχή του χρόνου διαρκεί περισσότερο, αφού από τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου και για δύο εβδομάδες έως τις 26/12, το καλεντάρι των Χριστουγέννων – το ημερολόγιο των non stop προσφορών- μοιράζει κάθε μέρα και από ένα διαφορετικό δώρα σε όλους!


Οι εκπλήξεις ποικίλουν και καλύπτουν όλο το φάσμα του παιχνιδιού. Τα εορταστικά στολίδια ανοίγουν και μέσα θα βρεις ειδικές προσφορές, δώρα σε γνωστά τραπέζια Live Casino, αλλά και εκπλήξεις με αθλητικό περιεχόμενο για όσους βρίσκουν ευκαιρία – ακόμη και τα στολίδια του χριστουγεννιάτικου δέντρου- για μερικά… «γκελάκια»!


Όλα αυτά εν μέσω των μαζικών αφίξεων σε νέα και αποκλειστικά τουρνουά, εορταστικές παραλλαγές κορυφαίων τίτλων, ιδιαίτερων Xmas τραπεζιών σε παιχνίδια ρουλέτας & μπλάκτζακ, αλλά και δημοφιλών game shows – τα πάντα «ντυμένα» με την πιο χριστουγεννιάτικη διάθεση που θα συναντήσεις!


To «καλεντάρι των Χριστουγέννων» μετρά αντίστροφα και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να… τσιμπάμε καθημερινά το δώρο μας από το ημερολόγιο του betshop.gr!


Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα