You are currently viewing Δυναμική παρουσία των La Sportiva & Buff στην έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

H καινοτόμα εταιρεία outdoor και εξοπλισμού La Sportiva και η μοναδική συλλογή προϊόντων Buff, που φέρουν την υπογραφή της Δημητριάδης Α.Ε., αποκλειστικού αντιπροσώπου και διανομέα των δύο brands στην Ελλάδα, βρέθηκαν στην έκθεση του κορυφαίου δρομικού γεγονός της χώρας, του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας.

«Άρωμα» Ολυμπιονικών και γνωστών αθλητών

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το περίπτερο των La Sportiva και Buff επισκέφτηκαν χιλιάδες συμμετέχοντες στον Μαραθώνιο, κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι και σπουδαίοι αθλητές που έχουν διακριθεί σε αγώνες βουνού και δρόμου. Ανάμεσα στους αθλητές αυτούς, το περίπτερο υποδέχτηκε τον φετινό νικητή του Σπάρταθλον και πρωταθλητή αγώνων ορεινού τρεξίματος Φώτη Ζησιμόπουλο, ο οποίος εμπιστεύεται επί σειρά ετών τα προϊόντα La Sportiva και Buff. Το ‘παρών’ έδωσαν μεταξύ άλλων επίσης, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο αγώνισμα των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας και ο ηθοποιός Άγης Εμμανουήλ που πρόσφατα έτρεξε για 80 ημέρες από την Αθήνα στη Γλασκώβη 2.421χλμ, μεταφέροντας το μήνυμα της κλιματικής αλλαγής.

Η νέα δυναμική σειρά “Find Your Ultra” της La Sportiva

H κυρίαρχη εταιρεία La Sportiva με την εμπειρία 93 και πλέον χρόνων παρουσίασε, μεταξύ άλλων, το εξαιρετικό μοντέλο Karacal, που αποτελεί καμπάνια του brand για τον Χειμώνα 2021-2022. To Karacal είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας και εξέλιξης της La Sportiva στο ορεινό τρέξιμο. Είναι σχεδιασμένο για όσους αναζητούν ένα παπούτσι με τέλεια εφαρμογή, υψηλή διαπνοή, με χαμηλό βάρος και μέγιστη απορροφητικότητα ενώ η προστασία που προσφέρει είναι επιπέδου “La Sportiva” για μέτριες και μεγάλες αποστάσεις.

Με το μήνυμα “Find Your Ultra” το Karacal παρακινεί τους αθλητές να αναζητήσουν και να βρουν τον επόμενο υπεραμαραθώνιο αγώνα της αρεσκείας τους, ανακαλύπτοντας τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του παπουτσιού. Η νέα δυναμική σειρά Karacal έχει σχεδιαστεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον αφήνοντας το μικρότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Buff limited edition

Με έμπνευση το νούμερο 1 γεγονός τρεξίματος της χώρας μας, η πρωτοπόρος στον δρομικό χώρο Buff, παρουσίασε αντίστοιχα τα 2 limited edition Αthens 2021 δρομικά προϊόντα της. Συγκεκριμένα στο περίπτερο της Buff ήταν διαθέσιμο το επετειακό μαντήλι λαιμού και το δρομικό καπέλο pack run. Τα προϊόντα αυτά παρουσιάστηκαν σε δυο χρώματα, μπλε και κίτρινο με μοναδική αποτύπωση του χάρτη της κλασικής διαδρομής από τον Μαραθώνα έως την Αθήνα.

Κατασκευασμένα από 100% ανακυκλωμένα υλικά, φυτικής προέλευσης σε sustainable χρώματα, τα προϊόντα αυτά, προσφέρουν στον δρομέα κορυφαία διαπνοή, διαχείριση της εφίδρωσης, εξαιρετικά χαμηλό βάρος και τέλεια εφαρμογή.

Από την πλευρά της Δημητριάδης Α.Ε., η CEO Εύχαρις Δημητριάδου ανέφερε: «Τα διακεκριμένα brands των La Sportiva και Buff που πρωταγωνιστούν στην ύπαιθρο και σε όλους τους μεγάλους αγώνες παγκοσμίως έδωσαν δυναμικό ‘παρών’ και στην έκθεση του ιστορικού Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Με έμπνευση το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χώρας παρουσιάσαμε τις νέες σειρές προϊόντων μας δίνοντας πάντα έμφαση στις ανάγκες των σύγχρονων δρομέων με στόχο την άνεση, τέλεια εφαρμογή και την καλύτερη δυνατή δρομική εμπειρία».

Hashtags: #lasportiva #buff

Η Δημητριάδης Α.Ε είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα των προϊόντων La Sportiva και Buff.

https://dimitriadis.com.gr/   https://dimitriadis.gr