You are currently viewing Η adidas γιορτάζει τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας με την Sonic Ink έκδοση της συλλογής ADIZERO

Πρωταγωνιστής της συλλογής είναι το ADIZERO ADIOS PRO 2, η τελευταία έκδοση του παπουτσιού των ρεκόρ της adidas.



Το ADIZERO ADIOS PRO 2 δημιουργήθηκε σε συνεργασία μερικούς από τους πιο γρήγορους δρομείς στον κόσμο και είναι ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του.



Αξιοποιώντας την κληρονομιά και την τεχνογνωσία πάνω στους σημαντικότερους αγώνες δρόμου, η συλλογή περιλαμβάνει επίσης τα ADIZERO BOSTON 10 και ADIZERO PRIME X, και είναι διαθέσιμη στο adidas.gr.




 


Η adidas παρουσιάζει την ανανεωμένη έκδοση της συλλογής των running παπουτσιών της που σπάει όλα τα ρεκόρ –ADIZERO ADIOS PRO 2, ADIZERO BOSTON 10 και ADIZERO PRIME X-, όπου πρωταγωνιστής είναι το έντονο χρώμα. Η έκδοση Sonic Ink σηματοδοτεί την εξέλιξη της συλλογής adizero, η οποία απομακρύνεται από τη χρωματική της κληρονομιά, για να αποτυπώσει και να αγκαλιάσει τη δύναμη του τρεξίματος. Η συλλογή θα φορεθεί από μερικούς από τους ταχύτερους δρομείς του κόσμου, σε αποστάσεις 5 χλμ., 10 χλμ., ημιμαραθωνίου και μαραθωνίου αυτήν τη σεζόν.


 


Η συλλογή adizero έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με βάση πληροφορίες και δεδομένα από μερικούς από τους ταχύτερους δρομείς του κόσμου, συνδυάζοντας μηχανικά, βιομετρικά και φυσιομετρικά δεδομένα, τα οποία χρησιμοποιεί η adidas για την ανάπτυξη των κορυφαίων παπουτσιών της.


 


ADIZERO ADIOS PRO 2


Πέρσι, το ADIZERO ADIOS PRO εξέπληξε τον κόσμο των δρομέων, καθώς οι αθλητές της adidas έσπασαν παγκόσμια ρεκόρ στις αποστάσεις των ημιμαραθωνίων. Το νέο ADIZERO ADIOS PRO 2 αποτελεί συνέχεια της φιλοδοξίας της adidas να εξελίσσει συνεχώς την απόδοση των κορυφαίων παπουτσιών της, τα οποία σχεδιάζει για μερικούς από τους ταχύτερους αθλητές του κόσμου, που έχουν στόχο επιδόσεις παγκοσμίων ρεκόρ.


 


Το ADIZERO ADIOS PRO 2 ενσωματώνει την ενδιάμεση σόλα δύο στρωμάτων, Light Strike PRO, η οποία προσφέρει στήριξη και επιστροφή ενέργειας. Τα ENERGYRODS είναι πλέον ορατά στη νέα ενδιάμεση σόλα και χάρη στον άνθρακα που περιέχουν, προσφέρουν ακαμψία και ανατομική κίνηση με ελάχιστο βάρος, περιορίζοντας την απώλεια ενέργειας.


 


Η ανασχεδιασμένη ενδιάμεση σόλα συνδυάζεται με το CELERMESH 2.0 άνω μέρος του παπουτσιού, που είναι μερικώς κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα και έχει τελειοποιηθεί με βάση δεδομένα κορυφαίων δρομέων, για να προσφέρει ταχύτητα, ελαστικότητα και υποστήριξη, ενώ επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει.


 


Επιπλέον, η εξωτερική σόλα από λάστιχο CONTINENTAL™ φτάνει ως την άκρη των δαχτύλων, για να προσφέρει πρόσφυση σε ακόμα πιο γρήγορες επιταχύνσεις. Μια νέα ελαφριά, αντιολισθητική κατασκευή στη φτέρνα κρατά το πόδι στη θέση του, ενώ είναι πιο μαλακή για μεγαλύτερη άνεση.


 


ADIZERO BOSTON 10


Βασισμένη στην παράδοση των ADIZERO και στη σχεδιαστική εξέλιξη, η συλλογή παρουσιάζει το ADIZERO BOSTON 10, το οποίο προσφέρει τα καλύτερα στοιχεία του αγωνιστικού παπουτσιού ADIZERO ADIOS PRO 2 σε μια έκδοση running παπουτσιού για καθημερινή χρήση. Το ADIZERO BOSTON 10 περιλαμβάνει την ίδια ενδιάμεση σόλα LIGHTSTRIKE PRO, συνδυασμένη με το υλικό αφρού EVA LIGHTSTRIKE, ENERGYRODS με ίνες γυαλιού και εξωτερική σόλα από λάστιχο CONTINENTAL™, για να υποστηρίζει με μια ανάλαφρη αίσθηση την καθημερινή προπόνηση μεγάλων αποστάσεων.


 


ADIZERO PRIME X


Συνεχίζοντας τη συλλογή, το ADIZERO PRIME X έχει δημιουργηθεί ως ένα παπούτσι για τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων που σπάει τα όρια. Το παπούτσι έχει σχεδιαστεί χωρίς περιορισμούς για να ενισχύει τα βασικά χαρακτηριστικά του ADIZERO ADIOS PRO 2 και να υπερβαίνει τα όρια της τελευταίας τεχνολογίας. Ενσωματώνει την ίδια ενδιάμεση σόλα LIGHTSTRIKE PRO και την τεχνολογία ENERGYROD, ενώ ράβδοι ακαμψίας έχουν προστεθεί στην φτέρνα των 50mm.


 


Η έκδοση Sonic Ink γιορτάζει την έναρξη της φετινής σεζόν των μαραθωνίων δρόμων, αλλά και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, καθώς οι δρομείς επιστρέφουν στους αγώνες. Το ADIZERO ADIOS PRO 2 θα φορεθεί από την κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ ημιμαραθωνίου και πρόσφατη Χρυσή Ολυμπιονίκη στον μαραθώνιο, Peres Jepchirchir, η οποία θα συνεχίσει να ξεπερνάει τα όρια της στους αγώνες αυτού του φθινοπώρου.


 


Από την πλευρά τους, οι adidas Runners Athens, το μεγαλύτερο running community, είναι έτοιμοι να δώσουν δυναμικό παρόν στα αγωνίσματα του φετινού Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, έχουν επανέλθει στις φυσικές  δρομικές προπονήσεις, διατηρώντας παράλληλα την digital επαφή τους για ενδυνάμωση αλλά και lectures διατροφής, ψυχολογίας και αποκατάστασης. Την Παρασκευή 10/9 οι adidas Runners Athens δίνουν ραντεβού για την τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα ενώ το πρωί του Σαββάτου 11/9 θα μπουν σε ρυθμό στο SHAKE OUT RUN και θα γεμίσουν ενέργεια στο PASTA PARTY που θα ακολουθήσει στο adidas Runbase. Stay tuned στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα της ομάδας. Δες το εβδομαδιαίο προπονητικό πρόγραμμα του community στη εφαρμογή adidas Running και κάνε join δωρεάν.


 


Τα νέα ADIZERO ADIOS PRO 2, ADIZERO BOSTON 10 και ADIZERO PRIME X σε έκδοση Sonic Ink είναι διαθέσιμα στο adidas.gr.


 


 


Μάθε περισσότερα στο adidas.gr/adizero και ακολούθησε τη συζήτηση στο Instagram, Facebook και Twitter χρησιμοποιώντας #adizeroadiosPro, #adizeroBoston, #adizeroPrimeX και @adidasrunning.