You are currently viewing Η εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος στο σπίτι ή την επιχείρησή σας είναι μια σημαντική και πλέον απαραίτητη επένδυση.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά συστήματα με net metering έχουν πολλά οφέλη. Χαμηλότερους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, χαμηλότερα αποτυπώματα άνθρακα και σαφώς αυξημένη αξία ακινήτου.
Ένα σημαντικό όφελος για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών είναι ο χαμηλότερος λογαριασμός ενέργειας. Το μέγεθος αυτού του οφέλους εξαρτάται από την ποσότητα της ηλιακής ενέργειας που μπορεί να παραχθεί. Σε μια χώρα όπως είναι η Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί, διότι η ηλιακή ακτινοβολία είναι άπλετη.



 


Όσο αναφορά τις επιχειρήσεις, καθώς αναπτύσσονται και εξελίσσονται, είναι σημαντικό να βρίσκουν διάφορες λύσεις για την μείωση των λειτουργικών εξόδων τους.
Η μετάβαση στην ηλιακή ενέργεια είναι μία λύση που θα μειώσει έως και 85% ετησίως τα έξοδα ηλεκτρικού ρεύματος.
Με το Net Metering εξοικονομείτε χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο εκμεταλλευόμενοι την ηλιακή ενέργεια που σας παρέχεται δωρεάν.
Με τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δείχνετε στους υποψήφιους πελάτες σας ότι νοιάζεστε για το περιβάλλον. Αυτό, θα σας κάνει ανταγωνιστικούς μεταξύ άλλων επιχειρήσεων και θα αποκτήσετε καλή φήμη. Ως αποτέλεσμα, οι πελάτες σας θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να επιλέξουν την εταιρεία σας έναντι εκείνων που χρησιμοποιούν συμβατικές πηγές ενέργειας που ρυπαίνουν το περιβάλλον.



 


Σε κάθε περίπτωση, η απόσβεση της επένδυσης γίνεται συνήθως σε 3-5 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι για τα επόμενα 20-25 χρόνια θα εξοικονομείτε σημαντικά ποσά κάθε μήνα.


Για να μάθετε και εσείς πως μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι μέσα από τα φωτοβολταϊκά συστήματα, καλέστε την ομάδα της fotovoltaika365 στα παρακάτω τηλέφωνα:


211 7255 984 & 698 652 7557.